Top 5

Top 5 skladeb týdne – 44/2017

Máme tady další díl Top 5. Dnes bez zbytečného protahování sednout a poslouchat!

Top 5 skladeb týdne – 44/2017

DJ Khaled feat. Beyoncé & Jay-Z – Shining (CID Remix)

CID udělal tuhle housíkovou interpretaci tracku “Shining” už skoro před rokem, kdy song byl ještě aktuální. Od té doby se na ni trochu pozapomnělo ale nyní se zničeho nic objevila jako free download!

 

Shapov & Trouze – The Way

Shapov je jedním z hlavních vývozních artiklů labelu Axtone a nyní zde přichází s další novinkou. “The Way” je však o hodně klidnější věc, než na jaké jsme od něj byli zvyklí. Chytlavé vokály a smyčce vás však zaručeně dostanou.

 

Drop Department, SuitStatic – Manea

Nový release na Staar Traxx už znáte jako své boty, pokud jste slyšeli nějaké sety, které Tom Staar odehrál během léta. “Manea” je track plný trumpet a chytlavých vokálů, při jehož poslechu se ocitnete na španělské corridě!

 

Paolo Compare – Basstrap

Jako další je tu už třetí OneZoo release! Tentokrát přichází Paolo Compare a jeho track “Basstrap”. Název tracku ho v podstatě přesně vystihuje. Jedná se o skvělý bass house track, který se v breaku dost zpomalí a přinese trošku trapových rytmů!

 

Sonny Wharton – All Or Nothing

Britský house mistr Sonny Wharton už poněkolikáté přichází na Size Records. Tentokrát s trackem “All Or Nothing”, který nezapře inspirací devadesátkovou rave hudbou.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.