Top 5

Top 5 skladeb týdne – 42/2017

Je čas na Top 5 za uplynulý týden. Top z voleb znáte, z DJ Magu taky, takže zbývá jen ta naše!

Top 5 skladeb týdne – 41/2017

Sunnery James & Ryan Marciano – La Vela

Sunnery a Ryan už svůj label mají slušně rozjetý a proto přichází s další vlastní tvorbou. “La Vela” pokračuje v zajetých kolejích, ve kterých rozhodně nezklamali. Přinesli nám latino tech pecku!

Kuaigon, Yeary & Vitize – Up

Česká produkce moc prostoru na velkých labelech zatím nedostává, ale to se pomalu mění díky talentům, které se začínají objevovat.  Jednim z nich je i Yeary, který se objevil na ADE sampleru labelu Fonk Records! Určitě to bylo zasloužené, protože “Up” je nekutečně energická, groovy pecka!

 

Kanu – Runner

Máme tady další release labelu Sosumi, který opět ukazuje, že pro kvalitu nepotřebujete DJ Mag Top 100. Runner je perfektní progressive věcička, kterou Kryder teasoval už od léta.

Madison Mars – Raw

Future housový Madison Mars tentokrát šel více do elektra a přinesl nám track “Raw”, docela netradičně u Enhanced Records. jedná se rozhodně o zajímavou změnu zvuku.

Thomas Gold – Tumbler

Thomas se sice poslední dobou věnoval ne moc originálnímu tropical housu, ale poslední dobou se vrací ke svým kořenům. Po několika progressive skladbách  se ukázal i s tech housem.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.