Top 5

Top 5 skladeb týdne – 41/2017

OneZoo už svoje první narozeniny oslavilo, Top 5 to čeká přesně za měsíc. Do té doby nás ještě čeká spousta skvělých tracků. Koukněme se na ty nejlepší za 41. týden!

Top 5 skladeb týdne – 41/2017

HI-LO – Men On Mars

Oliver Heldens opět vytahuje své alter-ego, kde tentokrát zvukově zabrousil asi 10 let zpět. “Men on Mars” totiž bere inspiraci v raném electro housu, který v letech 2005-2008 vládl tanečním parketům. Pokud jste měli rádi “Yeah Yeah” nebo “Exceeder”, bude se vám líbit i tohle!

 

Tom Tyger – 69

Kryderova série “White Label” se slušně rozjela a tento týden přináší další zářez do sbírky. Tom Tyger nám zde přináší povedený housík s vokálními a kytarovými samply, který trošku připomíná klasické hity od Deep Dish.

 

D.O.D – Incline

D.O.D se na Axtone už slušně zabydlel a díky tomu tam vydává již třetí track. “Incline” je poněkud minimalističtější, než předchozí skladby, ale rozhodně mu nechybí typický “future jack” zvuk.

 

Steve Angello feat. Pusha T – Freedom

Steve vydal druhou část svého alba nazvanou “Inferno” a ta opět obsahuje dva tracky, tentokrát o dost zajímavější, než na části předchozí. Na tracku “Freedom” hostuje rapper Pusha T, který není žádný nováček na elektronické scéně. Slyšet jsme ho mohli již v tracích od Axwella a Ingrossa, nebo Chase & Status.

 

Camelphat & Elderbrook – Cola (Mousse T. Glitterbox Mix)

Největší hit letošního léta nehodlá zastavovat a chrlí na nás další nové verze a remixy. Ten nejnovější má na svědomí house legenda jménem Mousse T. Producent známý hlavně díky songu “Horny” a remixu pro “Sex Bomb” Toma Jonese. “Cola” se díky němu dočkala klasického čistě housevého kabátu.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.