Top 5

Top 5 skladeb týdne – 40/2017

Rok se nám přenesl do čtvrté desítky a s ním další nadílka nové hudby. Dnes tu máme dost velkých releasů – další Top 5 začíná!

Top 5 skladeb týdne – 40/2017

Pauls Paris feat. Moses York – Make Your Mind Up (Axwell & NEW_ID Remode)

Začneme novým releasem Axtonu, který je jedním z nejočekávanějších tracků posledních několika let! Track, na který se čekalo 6 let konečně spatřil světlo světa! Australský Pauls Paris dostal ještě úpravu od (sólo) Axwella a NEW_ID a jedná se o svělý návrat melodického big room progressivu!

Thomas Feelman, Teamworx & STV – Never Stop

Nelenil ani Size Records. Na track “Never Stop” se sice čekalo “jen” necelé dva roky, ale i tak byl hodně očekávaný. Perfektní groovy track obashuje vokální sampl z “Rise” od Eddie Amadora a už si získává široký support od DJs z celého světa.

Sebastian Ingrosso & Salvatore Ganacci feat. Bunji Garlin – Ride It (Will K Remix) 

Ingrosso a Ganacci před pár měsíci vydali hodně průměrný trapový track “Ride”, který by bez jejich jmen neměl moc šanci na větší úspěch. To se ale možná podaří s novou verzí od Willa K, který track předělal do své podoby. Navíc je to free download!

Olav Basoski feat. Stanford – My House 

Olav Basoski je legendou house music a před mnoha lety se proslavil svými sériemi EP “Samplitude”. Nyní se po letech vrácí s dalším dílem, tentokrát pod taktovkou Armada Music. Ze čtyř tracků je nejzajímavější disco-house věcička “My House”, která se nese v jeho typické poloze, jen lehce upravené pro rok 2017.

Crusy – Things at Night

A zakončíme to tech věcičkou od labelu Bibliotheque, který nás už nějakou dobu zásobuje hodně temnými tracky. Ital Crusy jede v podobných šlépějích a jeho nový track “Things At night” rozhodně dává za dost svému názvu!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.