Top 5

Top 5 skladeb týdne – 39/2017

Máme tady další díl Top 5. Dnes bez zbytečného protahování sednout a poslouchat!

Top 5 skladeb týdne – 39/2017

Antoine Delvig – Disciples

Axtone pro nás brzy chystá jeden z nejočekávanějších releasů posledních pár let, ale do té doby nám zkrátí čekání několika dalšími skladbami. Jednou z nich je “Disciples” od neznámého Antoine Delviga. Jde o docela agresivní elektro záležitost, která ale nepůsobí uměle a nechybí ji určitý groove.

 

CID – Creepin’

CID kdysi vysamploval skladbu “No Scrubs” od dívčí skupiny TLC a výsledkem byl jeden z jeho největších hitů. Nyní to s nimi zkouší znovu, tentokrát si však pohrál s trackem “Creep”. Díky jeho chytlavému future house zpracování a záštitou labelu Hexagon máme možná co dočinění s dalším hitem!

 

Tchami & Malaa – Summer 99

Tchami se pro svůj label Confessions opět spojil se svými krajany, záhadnými Malaa. Tentokrát přinášejí trošku odlišný zvuk. Temný, syrový a průbojný sound, inspirovaný oldschoolovými tracky.

 

Funkybeat – Backstab

S blížícím Amsterdam Dance Eventem se objevují i samplery nejrůznějších labelů. Ani Protocol nezůstal pozadu a přinesl několik povedených tracků. Nejzajímavější z nic patří producentovi Funkybeat. Ten potěší každého milovníka french soundu, jelikož jeho track “Backstab” skvěle odkazuje například na Lifelike, nebo některou tvorbu Daft Punk.

 

Thomas Feelman & Fred Pellichero – Taurus

Label Flamingo Records vydává druhý díl EP ze série “DJ Tools”, která se zaměřuje na tracky, které se dají použít jako “tajné zbraně” do vašich setů. “Taurus” celému EP vévodí a přináší čím dál tím populárnější melodický deep/future hybrid, který znáte např. od Zonderling.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.