Red Bull 3style

Red Bull 3Style Follow Up a Výsledky

Již včera 21.9.2017 proběhla česká kvalifikační fáze světové DJ soutěže Red Bull 3Style, která měla šest finalistů. Víte ale, který český DJ se objeví v polském Krakowě?

V kvalifikační fázi, jenž proběhla v pražské Lucerně si zahrálo 6 skvělých českých DJs. Celou akci moderoval DJ Vec, který si i sám zahrál svůj chillovější set. Myslím, že vám nemusím představovat kandidáty, ale určitě si o nich dnes ještě něco řekneme.
Prvně si ale připomeneme pravidla kvalifikačního kola ze kterého do samotného finále mohl postoupit jen jeden. Každý z DJs musel během 15 minut odehrát nejméně 3 různé žánry, zaujmout publikum, ukázat jak to umí s technikou ale také udělat pořádnou show. O samotném postupu rozhodovala porota, jenž se skládala z DJ WICH, ESKEI83 a DJ PUFFY.

Tak a teď se podíváme na jednotlivé soutěžící, a to co o sobě pověděli v rozhovoru pro Red Bull:

DJ Friky

Aktivně hraje již 15 let a jeho největší úspěch je, že dvakrát obsadil 3. místo na světovém finále soutěže DMC World v kategorii team. Nyní jej čeká hraní v Šanghaji. Mezi jeho top interprety patří Method Man, The Prodigy nebo třeba Skrillex, ale je toho mnohem víc.

DJ Lowa

Hraní se věnuje již 14 let. Djské úspěchy jsou třeba 3 x IDA CZ/SK Champ, 3 x DMC Battle For World Supremacy CZ/SK Champ. Lowa o sobě říká, že je multižánrový ale jeho srdce patří rapu, ale tím, že řídí rádio a patří do teamu který dělá festival Beats For Love, jsem ovlivněn vším možným.

DJ Australan

Narodil jsem se v Brisbane v Austrálii, ale v Čechách žije už 22 let. a své nějvětší úspěchy považuji to, že jsem se v roce 2012 stal vicemistrem CZ/SK v soutěži DMC v kategorii Championship a v roce 2013 byl ve výběru top 3 v boji o divokou kartu na Red Bull Thre3style. Avšak i letos se do Red Bull 3Style dostal díky divoké kartě.

DJ Roxtar

Pochází z Prahy, je mu 34 let, hraní se věnuje 13 let a to v klubech a festivalech po celé ČR. Nejdál hrál v Tokiu v Japonsku. Největší djské kariérní úspěchy patří 3. místo na DMC World Championship 2014 a 3. místo na IDA World Championship 2015. Hraje už několik let s kapelou Pražský výběr, hrál i v O2 Aréně při zápasech MS v hokeji 2015.

DJ Flux

Jsem členem Evropa 2 DJs a každý měsíc mě můžete naladit v pořadu Dancexxtravaganza. Dva roky po sobě jsem šampionem v DMC československém technickém Djingu. Mezi své největší úspěchy řadím třetí místo v teamovém Djingu na mistroství světa World DMC 2014 v Londýně a stejné umístění na World IDA 2015. Slyšet mě můžete pravidelně každý čtvrtek v pražském klubu Dejavu i na dalších místech v ČR i zahraničí.

DJ Ondrash

Jsem rezidentním DJ pro Vnitroblock. Reprezentuji uskupení Projekt Art With Attitude, kde jsem dříve působil i jako tanečník a spoluchoreograf. Momentálně vymýšlím projekty společně s Art Burger. Točíme nová videa, fotíme a neustále mě doprovází na akcích. Spolupracuji také s klukama z Double JAM (DJ Forrest Pine, DJ Buldog). Často se společně vyskytujeme na RDLCK žije nebo v La Loca Music Baru. Pořádáme akci Urban Culture Games, která je spojením různých urban kultur na jednom místě. Dále se částečně věnuji vlastní produkci – tvořením beatů, hudby pro reklamy, trailery atd.

Red Bull 3Style

Tak a tady už máme záznam live streamu:

Tak a pokud jste si pustili livestream určitě již víte, že českým reprezentatem se stal DJ ROXTAR! Velká gratulace od celého našeho týmu a přejeme hodně štěstí v polském Krakowě.

Profily DJs převzaty z redbull.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.