Top 5

Top 5 skladeb týdne – 37/2017

Je čas na 37. vydání Top 5 pro rok 2017! Najdete si zde svého favorita?

Top 5 skladeb týdne – 37/2017

NEW_ID & Years feat. Moses York – Fly Forever (O.B & Mikael Weermets Remix)

Originál tohoto tracku jsme tu měli bezmála před rokem, kdy ho NEW_ID vydal zdarma jako dárek fanouškům. Nyní vychází znova, opět zdarma. Tentokrát pod záštitou nového labelu Free Music Recordings. Ten má pod palcem Mikael Wermeets, který se společně s O.B. postaral o nový remix!

 

Matt Nash & Delayers – Run

Matt Nash se vrací po pěti letech na Axtone a tentokrát v klinější poloze. Společně s Delayers přináší zasněnou záležitost “Run”, která na label přináší zvuk, který jsme tam ještě neměli možnost slyšet.

 

Sofi Tukker feat. NERVO, The Knocks & Alisa Ueno – Best Friend

Sofi Tukker patří k nejkreativnějším dvojicím v elektornické hudbě a vždy přijdou s originálním zvukem doplněným neméně originálními videoklipy. S tímto funky trackem mají našlápnuto na svůj doposud největší hit. Dopomůže k tomu spolupráce Nervo, disco dua The Knocks a zpěvačky Alisa Ueno ale i to, že se jedná o oficiální track reklamy na nový iPhone X!

 

Armin van Buuren – This Is A Test (Arkham Knights Remix)

Tento track a jeho vizualizace je jedním z hlavních prvků Arminových setů. Nyní vyšla tuna nových remixů, aby ho mohli použít DJs hrající různé styly. Nejzajímavější je rozhodně remix od Arkham Knights, který by se dal popsat jako “tribal trance”.

 

Kenn Colt & Hiisak – Come On Sugar 

Už je tomu 18 let od doby, kdy Cassius vysamplovali Donnu Summer ve svém tracku “1999”. Nyní přichází Kenn Colt a Hiisak aby vám předvedli verzi prok o 2017, lazenou do future housu ale zachovávající některé disco samply z verze od Cassius.
,

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nyní máte také možnost si poslechnout skoro všechny tracky, které se kdy v Top 5 umístily pěkně pohromadě. Stačí sledovat náš Spotify Playlist!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.