DJ Snake

DJ SNAKE si zahrál na vrcholu Vítězného oblouku v Paříži

DJ Snake se stal jedním z nejoblíbenějších osobností ve světě elektroniky na globální úrovni. Není divu, že se ve Francii stal velkou ikonou.

Tenhle francouzský DJ každého překvapil s něčím jedinečným, s něčím, co tady ještě nebylo, a to odehrát vlastní mini-set na vrcholu jednoho z nejvíce symbolických míst města, ve kterém vyrůstal, a to Arc de Triomphe (Vítězný oblouk v Paříži). S Eiffelovou věží v pozadí a krásně osvětlenou pařížskou nocí, Snake stojící na provizorním pódiu obklopeném zářícími reflektory, představil svůj nový singl. Kromě toho ale nabídl hodně ze svého klasického repertoáru a opět ukázal, proč je tento producent tak úspěšný a oblíbený mezi lidmi. Jako jeden z mála také dokázal zvednout zájem o elektronickou hudbu. Můžete se o tom přesvědčit sami. Celé video se natáčelo živě, a již bylo uloženo na oficiálním profilu DJe Snake na Facebooku. Úvod videa ukazuje krásnou rozmanitost ulic, která utvářela člověka, kterým se stal. Můžete také slyšet část tohoto nového singlu s názvem “A Different Way”, na kterém se podílel jeden z nejúspěšnějších zpěváků posledních let, Ed Sheeran.

DJ Snake se k tomu všemu vyjádřil takto:

“Paris is my city. My home. It’s the place where I grew up, that taught me life. I am inspired by these streets, a melting pot of so many cultures. I was asked to do this for Paris. To give back to the city that gave me so much. I wanted to present my journey, my music, my new song, in my city. These streets to feel it first. And to all of you who watched at home who have supported me on this journey. To the top of my world. Merci.”

DJ SNAKE – LIVE FROM PARIS

Paris is my city. My home. It’s the place where I grew up, that taught me life. I am inspired by these streets, a melting pot of so many cultures. I was asked to do this for Paris. To give back to the city that gave me so much. I wanted to present my journey, my music, my new song, in my city. These streets to feel it first. And to all of you who watched at home who have supported me on this journey. To the top of my world. Merci.

Zveřejnil(a) DJ SNAKE dne 6. září 2017

OneZoo Veterinar

Všichni noví “veterináři” naši OneZoo Music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.