Top 5

Top 5 skladeb týdne – 36/2017

Vypadá to, že po letní sezóně přišla v tanečí hudbě sezóna okurková. Za poslední týden se neobjevilo moc tracků, které by byly něčím výrazné, či zajímavé. Přesto se i tak našlo Top 5, které za pozornost stojí.

Top 5 skladeb týdne – 36/2017

Marc Benjamin & Regilio – Thunder

Regilo je talentovaný producent, o kterém je slyšet čím dál více. Marc Benjamin je naopak většině dost známý a nějakou dobu o něm slyšet nebylo. Nyní se spojili v povedené skladbě “Thunder”, která vyšla u Size Records. Jedná se o skvělý melodický electro track, kterých je poslední dobou po skromnu.

 

Rayven & Valexx – Old School (Dannic Edit)

Dále tady máme nový release u labelu Fonk. Zatím neznámí producenti Rayven & Valexx přicházejí se skvělým groovy trackem s názvem “Old School”. O edit se postaral samotný šéf labelu, Dannic.

 

Jose De Mara & Crusy feat. Chipper – Believe

Tento týden tu máme samé releasy labelů, které by se daly považovat za takové poslední jistoty mainstreamové EDM scény. Málokdy přijdou s vyloženě špatným trackem. Jednim z nich je i Release Records, patřící dvojici Third Party. Ten tentokrát přináší španěly Jose De Maru a Crusyho, kteří se spojili na tracku “Believe”, který ukazuje big room progressive v jeho nejlepší podobě a přichází s neskutečnou energií.

 

Dr. Shiver feat. Kazi – Something

Další z labelů, který málo kdy zklame je rozhodně Protocol Records. Tam tentokrát máme Dr. Shivera, který se spojil se zpěvačkou Kazi a přinesl groovy vokální pecku, s hodně velkou dávkou funky a electro prvků.

 

La Fuente – Lit

A jako poslední tu máme Heldeep, kde nám rovnou dva tracky představil všem dobře známý La Fuente. Tím zajímavějším je skladba “Lit”, která se nese v housovější podobě, ale neurazí ani fanoušky mířící více do EDM vod.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.