EDMANIA

EDMANIA – Zaručeně kvalitní akce v zimě i létě!

EDMANIA nemešká! Postupné odhalování lineupu na zimní edici je v plném proudu a do toho se objevila i zpráva o letní edici.

EDMANIA 22-24.6.2018

Edmania Udalost 2018

Festival se srdcem” – s tímto výrokem můžeme jedině souhlasit. Málokdo si dává tolik záležet na komunikaci s fanoušky a přípravou různých překvapení. V pátek 8/12 proběhne zimní edice tohoto festivalu a ačkoliv není ještě znám celý lineup, pořadatelé už přišli s termínem na letní edici.
22-24.6.2018 – v těchto dnech se to celé odehraje a ano, vidíte správně – letní EDMANIA bude na celý víkend! Je to od pořadatelů velký krok kupředu a z celé akce se tedy stává víkendový festival se vším všudy. Dovolíme si citovat rázný koment od pořadatele celého festivalu: „Ideme do toho! Vypočuli sme ohlasy fanúšikov, ktorí od nás víkend už dávnejšie pýtali!
Udělat festival na jeden den není nic lehkého. Udělat festival na celý víkend – to je výzva! Pořadatelům rozhodně držíme palce a těšíme se co nám letní event přinese

OFFICIAL EVENTZDE

EDMANIA 8.12.2017

EDM

Vánoce za dveřmi, zimní atmosféra a příchod Ježíška o dva týdny dříve. Ano, mluvíme o zimní edici známého eventu, který se uskuteční v EXPO CENTRU v Trenčíně. Mezi první odhalená jména patří Nifra, Andrew Rayel a Heatbeat.
Loni bylo vyprodáno a my věříme, že i letos se něco takového může stát, nynější odhalená jména tomu rozhodně napovídají.
Opět se můžeme těšit na koncept dvou hlavních stagí – jedna zaměřená na trance, druhá na mainstream EDM. Skvělá atmosféra, audio-vizuální show na obou stagích a 20 DJs z celého světa – to vše a mnohem více už za pár měsíců!
Lístky jsou momentálně v prodeji za krásných 24,99 EUR skrze web partymenu.eu

EDMANIA 2017
Datum: pátek 8.12.2017
Čas: 19:00 – 6:00
Místo: EXPO Center Trenčín
OFFICIAL EVENT – ZDE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.