Top 5

Top 5 skladeb týdne – 35/2017

Tento týden je převážně o housíku s jednou trancovější výjimkou. I tak si určitě z nové Top 5 vyberete!

Top 5  35. týdne 2017

CamelPhat & Elderbrook – Cola (Franky Rizardo Remix)

Jeden z největších house hitů letošního roku je rozhodně “Cola”. Track byl slyšet opravdu všude a stal se dokonce nejvíce shazamovaným trackem letošního roku na Ibize! Nyní přichází z novým remixem od stálice Defected Record – Franky Rizarda! Díky němu se tracku jen tak nezbavíme.

 

Tom Staar – The Nighttrain

Tom Staar si vzal do parády “The Night Train”. Track projektu Kaddock, samplující Jamese Browna. Nejedná se sice o nic světoborného, ale je to rozhodně povedená předělávka, která track osvěží pro rok 2017.

 

Dave Winnell – Kazoo

Australan Dave Winnell je na labelu Axtone pečený vařený a “Kazoo” je jeho už třetí zářez u této značky. Jedná se o perfektní funky track, který už má support mnoha světových jmen.

 

Orjan Nilsen – Hi There Radio

Orjan tentokrát vynechal trancový nádech a přišel s čistě progressive skladbou. Ta zvukem i názvem navazjuje na “So Long Radio” z roku 2011.

 

Solardo – Keep Pushing On

Tech housové duo Solardo poslední dobou roste na popularitě a žádný udnergroundový fanoušek se jim nevyhne. Jejich nový track najdete na EP u labelu Relief, patřícímu Green Velvetovi. Legendární vokál je zde doplnět aktuálním tech zvukem.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.