Top 5

Top 5 skladeb týdne – 34/2017

Letní prázdniny se blíží ke konci, a my je završíme nejnovější Top 5, kde si můžete vybrat tracky, které vám zpříjemní začátek školního roku!

Top 5  34. týdne 2017

Mark Knight feat. The Ragga Twins – Move On

Začínáme velmi zajímavou spoluprácí tech mistra Marka Knighta a reaggae veteránů The Ragga Twins. Tato spolupráce zní na papíře divně, ale v reálu funguje perfetkně! Reggae vokály se v housové hudbě objevují čím dál častěji, takže kdo ví, jaká spolupráce nás překvapí příště!

 

Fedde Le Grand & Dannic vs. CoCo Star – Coco’s Miracle (Club Mix)

Je tady první release na základě nové spolupráce Dannica a Spinnin Records. “I Need a Miracle” od Coco Star jsme slyšeli už v milionu tracků, nejznámější je asi verze od Fragmy, ale to Dannicovi nebránilo spojit se s Fedde le Grandem a použít vokály znovu. Club mix je i přesto velmi povedený a určitě zaujme zejména DJe více, než original mix, který míří čistě na rádia.

 

Pierce Fulton – Home in August

Pierce Fulton byl jednou známý jako král progressive housu, ale poslední roky se spíše orientoval na indie elektroniku. S novým trackem se však ke svému starému stylu vrací a přináší melodický nářez, jaký si od něj všichni pamatujeme! Doufejme, že to nebylo naposledy.

 

Havoc & Lawn, Anderblast – Genesi

Nový release u Size Records tentokrát odhaluje mladé talenty, kteří se spojili v tracku s názvem “Genesis”. Jedná se o temnější deep progressive záležitost, která se vám bude líbit, pokud máte například rádi zvuk od Zonderling.

Selena Gomez feat. Gucci Mane – Fetish (Galantis Remix)

Nejnovější singl z nadcházejícího alba Seleny Gomez si vzali na starost Galantis, kteří track přetvořili do jednoho ze svých stylů, ale zároveň ponechali atmosféru originálu. Trapová podoba k Seleně překvapivě sedne.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.