Dannic podepsal exkluzivní smlouvu se Spinnin’ Records

A jak sám Dannic uvedl, od spolupráce se Spinnin’ si slibuje zejména rotace vlastních tracků v rádiích.

Holandský DJ a producent Dannic podepsal exkluzivní smlouvu s vydavatelstvím Spinnin’ Records. Narozen v holandském městě Breda, stejně jako např. Tiësto nebo Hardwell, jeho kariéra rovněž nabrala podobného směru jako ta dvou posledně zmíněných. Jeho tracky byly velmi záhy vydány na známých labelech jako Toolroom a Revealed Recordings a již nyní má na kontě několik nesmazatelných hitů, jako Tombo, Blaze, Music, Feel Your Love nebo spolupráci s Hardwellem nazvanou Survivors.

V současné době Dannic vystupuje po celém světě, jen letos byl součástí Tomorrowlandu, Creamfields, Miami Music Weeku, rovněž také loňského Amsterdam Dance Eventu nebo třeba také nedávno proběhnuvšího Mácháče. Již čtyři roky v řadě se rovněž pravidelně umisťuje také v anketě DJ Mag Top 100.

Jeho prvním trackem, který vyjde tento pátek 25. srpna na Spinnin’ Recrods, bude spolupráce s jeho velkým idolem Fedde Le Grandem a zpěvačkou Coco Star nazvaná Coco’s Miracle. Track by měl mít dvě oficiální verze, jednu “klubovou” a druhou “rádiovou”. Ostatně, jak Dannic sám řekl v krátkém interview, které si můžete přečíst zde, dostat více svých tracků do rádií je jeho cílem, kterého se ve spolupráci se Spinnin’ Records bude snažit dosáhnout. Doufejme snad jen, že nezanevře na svůj label Fonk, protože na něm vycházejí zatím samé skvělé věci.

Zdroj: spinninrecords.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.