Top 5

Top 5 skladeb týdne – 33/2017

V dnešním vydání máme samé letní pecky. Jedná z nich je dokonce už druhý release u OneZoo Music. Tak jdeme na to, další Top 5 začíná!

Top 5  33. týdne 2017

Kryder & Erick Morillo – Waves

Kryder se spojil s legendou house music Erickem Morillem a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Naprosto perfektní progressive skladba s nakažlivou melodií, která vás do sebe vtáhne a už nepustí!

 

Tencer & Flashwell – Rubicon

I ve OneZoo Music si ještě chceme užít zbytek léta a proto vám přinášíme tuto pecku od Tencera a Flashwella! Už několikátá kolaborace těchto českých DJs a producentů se tentokrát nese na pohodovější vlně, ale rozhodně vás i tak zaručeně roztancuje. Samozřejmostí je opět free download, který najdete přímo v popisu YouTube videa!

 

Roisto – No Regrets

It’s Great, sublabel Axtone, je někdy nazýván i “Roistotone”. Je to kvůli toho, že až na jeden, pocházejí všechny tracky na labelu právě z produkce tohoto finského mladíka. Výjimkou není ani nový track “No Regrets”, kde Roisto opět přínáší svůj typický disco sound.

 

Garmiani feat. Julimar Santos – Fogo 

Díky Despacitu ve světe silně stoupá popularita latinskoamerické hudby a ani EDM tomuto trendu neunikla. Garmiani se spojil se zpěvákem Julimarem Santosem a přináší nám hodně zajímavý mix latinské hudby s tribal housem a bigroomem.

 

Frank Nitty & Al Sharif – The Iberian

Nový release na Staar Traxx nám představuje zatím nepříliš známé producenty v tracku “The Iberian”. Jedná se o hodně povedenou groovy skladbu, která vás díky svému samplu přenese rovnou doprostřed Španělska!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.