Martin Garrix

Martin Garrix vydá nový track! Kdy se ho dočkáme?

Martin Garrix, mladý holandský DJ a producent, jehož hity boří rekord za rekordem a všichni očekávají, co nového přinese.

Bohužel jeho poslední hudební výtvor byl zveřejněn před dvěma měsíci a jeho fanoušci už mají hudební absťák. Jeden fanoušek mu dokonce napsal na Twitteru zprávu: “Budeš vydávat nový track? Jsme hladoví po tvém novém songu.”
Podle jeho odpovědi by se to mohlo změnit. Odpověděl mu totiž, že do dvou týdnu bude vydávat “closing track” jeho setu z Tomorrowlandu. Podle hashtagu za odpovědí by mohl nést název Pizza.


 
Jeho set z Tomorrowlandu byl celkově plný nové muziky. VIP Edit Jeho tracku s Brooksem, Byte, spousty ID a výše zmíněná “Pizza”.

A jak vůbec “Pizza” zní?

Těšit se můžeme na jeho typické tempo 128 BPM. Break je žánrově hodně podobný breaku ze “Scared to be Lonely”. Možná si Martin zahrál na dirigenta, protože já v něm osobně slyším kus orchestru. Jeden velký rozdíl od Scared to be Lonely to bohužel má. Chybí zpěv, break je pouze melodický. Možná na Tomorrowlandu zahrál verzi bez lyrics, to se ale dozvíme až za dva týdny.
Drop je zase obrazem dropu z tracku “Together” a je lazen do progressive house stylu.

finishing this song today (I hope) #pizza

Příspěvek sdílený Martin Garrix (@martingarrix),

Celý jeho set z Tommorowlandu si můžete poslechnout na YouTube nebo přímo dole pod článkem. Pokud si chcete udělat na celou jeho novinku vlastní názor, pusťte si poslední song jeho setu.

Photo by: youredm.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.