New York

Město New York zakládá úřad pro noční život

Město New York posouvá své hranice a dokazuje všem to, co se odjakživa říká – že je to “město, které nikdy nespí”. Takové místo přeci musí mít i noční úřady!

New York: Noční život? Bude veden “nočním ambassadorem”

Je to velmi netradiční záležitost, ale je myšlena v plné vážnosti. Vedení města New York již začlo obsazovat pozice do svého úřadu zaměřeného na noční život. Zaměření daného týmu bude pochopitelně pozorovat vývoj scény v klubech a celkového dění v nočním městě.

Tým bude veden tzv. “nočním ambassadorem”, který bude mít spoustu povinností, týkajících se nových zákonů a nařízení mířených právě na noční aktivity. Bylo ovšem také řečeno, že se nebude jednat o zákazy, jako spíše o povolení a licence pro noční kluby.

9,7 miliardy dollarů ročně. To je částka, kterou vygeneruje veškeré dění nově spadající pod tento úřad. Už jen kvůli takové částce je nutné mít situaci pod kontrolou. Vznik této nové “společnosti” je vítán jak kluby, tak i oficiálním vedením města, které se k tématu vyjádřilo: “Chceme zlepšit situaci v klubech a nočních podnicích po celém městě. Za posledních několik let zavřelo více jak 20% klubů a my bychom rádi předešli dalšímu zavíraní.”

Daný úřad nebude žádnou vyjímkou, podobné “kanceláře” se dají najít např. v Londýně, Paříži nebo Berlíně.

zdroj: dancingastronaut.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.