Top 5

Top 5 skladeb týdne – 31/2017

31. týden roku 2017 je po delší době týdnem, ve kterém se nám v Top 5 sešlo hned několik věcí od velkých jmen na scéně. Teď je jen na vás, který z tracků se vám líbil nejvíce!

Top 5  31. týdne 2017

D.O.D – Unforgettable

“Sixes” byl pro D.O.D i pro Axtone naprosto fenomenání úspěch a proto není překvapením, že obě jména spojila síly znova. “Unforgettable” na předchozí track navazuje perfektně, nese se ve stejném stylu a přidává ještě silně upravený vokální sampl.

 

Throttle – Baddest Behaviour

Throttle se proslavil zejména svým moderním pojetím disca a funku, ale poslední dobou experimentuje i s dalšími žánry. “Baddest Behaviour” kombinuje reggae vokál a drop, který se nese na pomezí moderního bass housu a elektra z počátku milénia.

 

Steve Angello feat. Paul Meany – Breaking Kind

Steve Angello chystá své druhé album a na rozdíl od předchozího, tentokrát se singly nenechává dlouho čekat. první vlaštovky se jmenují “Rejoice” a “Breaking Kind”. Steve se na nich přiklonil k pomalejšímu tempu a elektornice, která se konečně hodí k jeho sebeprezentaci jako geniálního umělce.

 

Cirez D – The Accuser

Eric Prydz po delší době obšťastnil posluchače novým releasem jeho techno alter-ega Cirez D. “The Accuser” je dle očekávání temná nekompromisní záležitost, která perfektně zapadne do několikahodinových techno setů. Společně s ním vyšel i skvělý Pryda remix již legendárního tracku “On Off”, ten je zatím ale exkluzivní jen pro vinylovou verzi.

 

Antoine Clamaran & Tristan Garner – Cancun Paradise (Tom Tyger Rework)

Tom Tyger po 9 letech oprášil hitovku “Cancun Paradise”, které přidal moderní tribal kabát. Jedná se sice o docela jednoduchou předělávku ale i to stačí, aby se track opět dostal na taneční parkety.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.