Chase & Status přivezou do ROXY nové album Tribe

Dle mnohých nejúspěšnější drum&bassový projekt historie, majitelé labelu More Than A Lot a legendární manchesterský projekt Chase & Status si 1. prosince odbude svou premiéru v klubu ROXY.
Ch&S mají za sebou tři multižánrová alba, z nichž všechna měla nesporný vliv na světovou elektronickou scénu a 18. srpna vydávají v pořadí čtvrté a velmi očekávané album Tribe. Dj set doplní dvorní MC Rage.

Předprodej začal 31. července v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24hodin. Poté v běžných předprodejích.

Říká se jim králové drum&bassu, ale bylo by pošetilé je zbytečně uzavírat do jedné škatulky. Saul (Chase) a Milton (Status) se znají už od vysoké školy v Manchesteru, kde je v roce 2003 spojil zájem o elektroniku a její nespoutané hranice. Chase & Status se podařilo přenést kapelový sound do návykově taneční elektronické hudební směsi a získat si  jak undergroundové publikum, tak dosáhnout na vysoké příčky v hitparádách, které v Británii znamenají vstup na velká pódia. Dopomohly k tomu i spolupráce s takovými jmény jako Plan B, Cee Lo Green nebo Example.

Chase&Status jsou žijící legendou, která každým svým albem posouvá hranice elektroniky. Nezáleží zda jde single nebo remix, drum&bass, grime, dubstep nebo bass music, vždy jde o inspirativní spojení, které následuje velká část hudební scény. Ať už live show nebo dj sety přenášejí Ch&S svou energii i na dance-floory. Ať přijede Chase nebo Status jedno je jisté. První prosincový den bude v Dlouhé ulici hodně horko!

 

1. 12. 2017 23:00
Chase & Status dj set (UK)
& MC Rage

Support: TBA

FB event: Chase & Status @Roxy
Předprodej:  450 czk + poplatky, NoD 470 czk
Goout: goout.net/ChaseAndStatusRoxy
Ticketpro: ticketpro.cz/ChaseAndStatusRoxy

 

Chase & Status

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.