Facebook Stories

Facebook Stories zasadilo další ránu Snapchatu

Facebook stories. Ne tak suprové jako ty na Instagramu, ale i tak hojně používané. Nyní Facebook se svými “krátkými příběhy” zasazuje ránu Snapchatu.

V(s)TF – Veřejné stories na facebooku

Facebook zpřístupnil možnost sdílet stories s kýmkoliv, resp. s celou veřejností, nejen s vašimi přáteli. Zatímco v naší zemi to nebude až tak obrovská změna, celosvětově je to poměrně velký zásah proti Snapchatu. Veřejné sdílení znamená mnohem větší dosah a nalákají mnohem více důležitých osob aby je za účelem lepších dosahů používali. DJs, producenti, hvězdy (nejen) hudební scény – ti všichni se nyní dost možná poženou za updatováním na FB.

Celou věc ještě podporuje statistický dojem. Dle všech ukazatelů by měli mít veřejné stories dvojnásobný dosah, než ty viditelné pouze pro přátelé.
Facebook nedávno pokořil hranici 2,000,000,000 uživatelů a že hlavní vizí společnosti je “více sblížit svět”. Krásná vize, že? Veřejné sdílení svých momentů je rozhodně dobrým způsobem jak toho docílit. Ovšem – dovolíme si k tomu dodat jak to vyznělo nám: komu kur*a záleží na Snapchatu?”

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.