Top 5

Top 5 skladeb týdne – 30/2017

Další na releasy bohatý týden je za námi a opět pro vás máme nachystáno každotýdenní Top 5!

Top 5  30. týdne 2017

Aevion – The Journey (Oliver Heldens Edit)

Oliver vydal na svém labelu track “The Journey” od zatím ne příliš známého producenta Aevion. Aby toho nebylo málo, sám track obohatil o svůj edit. Jedná se o mnohem klidnější a temnější záležitost, než byste od Heldeep možná čekali.

 

Simon Fava & Gregor Salto Ft. Sergio Mendes – Magalenha

Letitý song “Magalenha” od Sergia Mendese je už roky věrným zdrojem samplů pro spoustu elektronických producentů. Kdo jiný by si však s latino hitovkou poradil lépe, než tribal mistr Gregor Salto? Ten ze songu udělal skvělou letní klubovou záležitost.

 

SWACQ – Love (Nicky Romero Edit)

Máme tady podobnou situaci jako u prvního tracku této top 5. Známější producent si vzal na svůj label nováčka, jehož track rovnou zeditoval. Tentokrát se jedná o Nicky Romera, který takto dostal mezi lidi tento skvělý groovy track.

 

Axwell Λ Ingrosso – More Than You Know (Wiwek Remix)

Axwellovi s Ingrossem se díky “More than You Know” konečně podařilo získak rádiový hit, o jaký se snažili už roky. Aby však track zaujal i více DJů, nechybí ani právě vydaný remix pack. Z něj nejzajímavější je remix od Wiweka, který původně emotivní track překopal do své typické jungle terror podoby.
Remix pak můžete najít třeba na dirrtyremixes.com

 

Age of Love – Age of Love (Solomun Remix)

A nakonec tu máme legendu remixující větší legendu. Undergroundový král Solomun, který se ale letos nebál roztančit ani mainstage Tomorrowlandu předělal do svého kabátku absolutní klasiku – Jam & Spoon remix tracku “Age of Love”!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.