Top 5

Top 5 skladeb týdne – 29/2017

Dnes tu máme letní housík, trance, trance/house křížence a taky nějaký ten progressive. Co si vyberete při téhle Top 5 vy?

Top 5  29. týdne 2017

Tom Staar & Gordon Edge – Itsa Trumpet Thing

Tom se na tomto tracku spojil s trumpetistou Gordon Edge a přinesli opravdovou letní pecku! Track vám připomene housové hity z minulé dekády a dostane vás rovnou na pool party na Ibize!

 

Ørjan Nilsen – Swoosh

Norský, věčně mladý producent Ørjan Nilsen přichází s novým trackem, který jede přesně v kolejích, které připravila jeho minulá tvorba. Zvuk na pomezí trancu a elektro housu a chytlavý melodický break nás neminuly ani v tomto tracku.

 

Armin van Buuren and Sunnery James & Ryan Marciano – You Are

Tato nečekaná spolupráce je krásnou ukázkou toho, jak by kolaborace dvou rozdílných interpretů měla vypadat. Nejdříve uslyšíte tribalní samply, jaké znáte od SJRM, ale pak se postupně přidává trancový synťák, který se objevil v mnoha Arminových singlech. Ve výsledku tak budou uspokojeni fanoušci obou stran.

 

Olav Basoski feat. Spyder – Waterman 2017

Už je to 12 let od doby, kdy vyšel legendární track “Waterman”. Olav se rozhodl ho přiblížit i mladším posluchačům a proto připravil zcela novou verzi. Na tracku toho nezměnil moc, ale upřímně, víc toho potřeba ani nebylo. Tento lehký update může track opět navrátit na taneční parkety.

 

Cooperated Souls – Born To Rage

Tento track ve svých setech a podcastech několik měsíců hrávali Kryder a několik dalších. Interpret však prozrazen nebyl a spousta lidí přirozeně tipovala velká jména. K podivu všech se však za nim skrývají poměrně neznámí Cooperated Souls. Můžeme se jen těšit na to, co přinesou příště.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.