KSHMR

KSHMR oznámil založení labelu – Dharma Worldwide

Jeden z nejoblíbenějších producentů současnosti KSHMR měl vždy co se týče hudební produkce co nabídnout, tentokrát k tomu přidá ještě label.

KSHMR byl vždy takový ten producent, který se vždy rád podělil o své vědomosti a rád pomáhal i ne až tak zkušeným producentům. Sem tam si zabrouzdal i do vln ghostproducingu (ano, narážka hlavně na Tsunami). Nemluvě ani o sample balíčcích, které neměl ani problém vydat zadarmo, stejně jako některé své tracky. Během doby tohoto samaritánství si vybudoval velkou základnu fanoušků, kteří milovali a podporovali jeho hudbu. Tentokrát se KSHMR rozhodl posunout ještě o něco dál a založit hudební label.

Jméno labelu je samozřejmě inspirováno indickými kořeny KSHMRova původu – Dharma Worldwide. Dharma se pak dá přeložit ve smyslu jako “způsob bytí” nebo “princip existence”. První release na tomto labelu můžeme čekat ještě dnes a bude se jednat o spolupráci KSHMR a Maurice Westa s názvem “Festival of Lights”. Tento track je také opening k nadcházejícímu EP “Materia”. “Festival of Lights” jsme mohli poprvé slyšet během “World of KSHMR Vol. 8” a už tehdy to byl track se silným beatem, který dostává lidi do euforie.

Založením SUBlabelu Dharma Worldwide se tak KSHMR zařadí po bok jmen jako Tiësto, Don Diablo a Blasterjaxx, kteří také provozují své sublabely pod Spinnin’ Records

Zdroj:weraveyou.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.