Bolevák

Bolevák Music Festival 5.8.2017

Festivalová sezóna je v plném proudu. Západní metropole Plzeň nezahálí. JP Entertainment chystá další letní festival na pláži Boleveckého rybníka – Bolevák Music Festival.

Bolevák Music Festival – EKG, Matamar a další!

Zatímco Summer City Fest, který proběhl na stejné pláži koncem června byl multižánrový. BMF nabídne zaměření na pořádné EDM. Tentokrát se bude jednat o jednodenní festival věnovaný pouze elektronické hudbě a to samozřejmě té mainstreamové, což ovšem rozhodně není špatně!
Ačkoliv je polovina lineupu složena z českých DJs, tak promotéři rozhodně vybrali to nejoblíbenější co česká scéna nabízí – Angry Beats, Matamar, Audiorockers, a další!

Druhých 50% lineupu? Tu druhou polovinu tvoří umělec, který se před nedávnou dobou znovu narodil a plně se zotavil z těžké autonehody. Oblíbený DJ EKG dorazí na Bolevák jako hlavní hvězda! A když říkáme, že polovina tak opravdu polovina, protože EKG udělá každou akci minimálně o 50% lepší! Definitivní jednička slovenské scény na poli elektronické hudby, skvělý talent a rozhodně i velmi sympatický člověk. Jestli na jakékoliv akci uslyšíte hrát EKG, tak se rozhodně jedná u hudební zážitek a co teprve, když to bude na slunné pláži?

19884482_1949927648560053_8246881500074083384_n

 

Wildcats, Staflords Fashion VIP, Mejsi na afteru

Je toho spousta na co se těšit! Od válení na pláži, vodní atrakce, profi gogo tanečnice na stage, až po projekt Wildcats, který je rozhodně velmi oblíbený mezi mužskou částí publika.
Staflords Fashion VIP zónu potom čeká nový fresh vzhled, který slibuje lepší sortiment na baru, místa k sezení, chill out zóna, vodní atrakce zdarma, vlastní wc a také prostor v prvních řadách u stage.
Je připravena i oficiální afterparty v klubu Pantheon. Za mixem se objeví rezidentní Deadly Groove a připojí se k němu i ostřílená rezidentka pražského Retro Music Hall – Mejsi. Kde jinde lépe zakončit večer a kde jinde se nechat dobít energií za zvuků dobře známé signální trubky než právě TADY?

W + A

Standardní vstupenky jsou nyní k dispozici za 300 Kč a VIP vstupenky seženete již za krásných 600 Kč.

 

PŘEDPRODEJ – GoOut / Ticketstream

OFICIÁLNÍ WEB – www.bolevakfestival.cz

 

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.