Top 5

Top 5 skladeb týdne – 28/2017

I v taneční hudbě pravděpodobně zavládla okurková sezóna a tak nevyšlo příliš tracků, které by stály za zmínku. Top 5 se jich ale přeci jen našlo.

Top 5  28. týdne 2017

Dave Winnel – Souljacker

Australan Dave Winnel připravuje svůj nový release na Axtone, mezitím ale navštívil i label Astrix. Na něm nám přináší letní house pohodovku s neskutečně chytlavým samplem píšťaly.

 

Alex Kenji – Get Down

Alex Kenji už poněkolikáté navštívil label Enormous Tunes, který se proslavil melodickým, pohodovým housem. Tento track tam opět dobře zapadá, ale je i tak o něco více soulful a energičtější, než bychom u vydavatelství očekávali.

 

Chocolate Puma & Moksi – Hippo

Neobvyklá kombinace spojuje bass housové Moksi s veterány Chocolate Puma. Track kloubí to, co mají oba interpreti společné a přidává melodický break, který nám připomene rave z 90. let.

 

Kill the Buzz & Badd Dimes – Dirty Drums

Málokdy tady máme něco z labelu Revealed, který většinou vydává jednu tuctovku za druhou, ale občas se i tam urodí něco, co stojí za zmínku. Kill the Buzz a Badd Dimes přinesli skvělou kombinaci tribal housu a big roomu, která uspokojí fanoušky obou žánrů.

 

David Tort & Tom Stephan ft. Fierce Ruling Diva – Music’s In Me

David Tort je na scéně už opravdovým matadorem, ale s vydáváním nové hudby nepolevuje. Jeho nejnovější track vychází na jeho vlastním labelu a přináší to, na co jste u něj už zvyklí – kvalitní house music.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.