Soundcloud

Soundcloud se řítí do záhuby, zbývá 50 dní? Možná méně!

Různé informace o problémech serveru Soundcloud se šíří scénou už pěkně dlouho. Nyní těmto zprávám už bude konec, ale bude to i konec celé firmy.

Soundcloud – odpočet běží, peníze chybí

Vedení společnosti nyní již na plno přiznává, že se nachází v naprosté finanční krizi. Ve “velitelském stanu” celé firmy v Berlíně se od začátku roku nálada otočila k horšímu a to díky leaknutým informacím o finančních problémech. Za poslední dobu se k tomu ještě přidalo zrušení poboček v USA a Londýně. Nehledě na propuštění 40% zaměstnanců.

Ačkoliv je 40% nemalé číslo, tak se dle všeho jedná jen o posunutí nevyhnutelného. Soundcloud buďto zanikne, nebo bude skoupen jinou společností. Velký počet výpovědí dal streamovacímu gigantovi jen odhadovaných 50 dní navíc. Dle zaměstnanců to může být ovšem mnohem méně.

Atmosféra? Pěkně na hovno!

Takto se vyjádřil jeden z pracovníků Soundcloudu o momentální náladě v kanceláři. “Koho nevyhodili tak dává výpověď sám od sebe a snaží se vyskočit z potápějící se lodi, morálka je opravdu na dně.”
Blížící se konec je vidět i na číslech uživatelů. Nyní se čísla pohybují okolo 70 milionů uživatelů za měsíc, před třemi roky to byl trojnásobek!
Veškeré plány na záchranu této streamovací služby naprosto selhaly, z převážné části díky nezájmu uživatelů o zavádění nových funkcí.

Všechny tyto faktory poukazují na jeden jediný fakt – Soundcloud umírá a nejspíše je již za bodem poslední záchrany.

zdroj: dancingastronaut.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.