Top 5

Top 5 skladeb týdne – 27/2017

I po čtyřech dnech festivalu Beats for Love jsem sesbíral poslední zbytky sil a přináším vám to nejlepší, co se urodilo za 27. týden! Další Top 5 je tady!

Top 5 27. týdne 2017

Watermat, Pep & Rash – Ruff Like This

Watermat a Pep & Rash se spojili v tracku, který ani pro jednoho z interpretů není zrovna typický, ale i přesto skvěle funguje. Spojují se zde rapové vokály a housová produkce hodně inspirovaná UK garage.

 

Fedde le Grand vs Ian Carey – Keep On Rising

Fedde, jakožto jeden ze skoro rezidentů, byl pověřen úkolem složení hymny pro poslední vydání Sensation v Amsterdamu. Spojil se s Ianem Careym a dali nový kabát jeho legendárnímu hitu “Keep on Rising”.

 

Daddy’s Groove – Basement

Italské duo se vrací na Doorn record a tentokrát s tech housovým nářezem “Basement”. Track navíc v breaku sampluje legendární track “Sinnerman” od Niny Simone. Ideální kombinace pro ničení tanečních parketů.

 

Tchami feat. Luke Jame – World To Me 

Tchami na tomto tracku docela zpomalil a přinesl svůj první tropical track. V jeho podání to však zní pořád skvěle a track vás zaručeně hodí do pohody. Doufejme však, že Tchami nezanevře na svůj původní styl.

 

Dimitri Vangelis & Wyman – Shine

A na závěr známé švédské duo, které ani tentokrát nemění svůj typický styl. Melodický big room progressive, kterého je v dnešní době čím dál méně. Lehce popové vokály pomůžou tracku prorazit i u komerčnějších posluchačů

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.