Top 5

Top 5 skladeb týdne – 26/2017

Uteklo to strašně rychle, ale rok 2017 se přechýlil do druhé poloviny! Podíváme se, co nám přesně vprostřed nadělil po hudební stránce. Další Top 5 je tady!

Top 5 26. týdne 2017

Bodyrox feat. Luciana – Yeah Yeah (Chocolate Puma)

Luciana se nedávno spojila s producentem Dave Audé, aby přinesla novou verzi tohoto legendárního hitu. Díky tomu vznikl i fenomenální remix od Toma Staara. Chocolate Puma si však vzali do parády verzi, o které si každý myslí že je originál. Ve skutečnosti se jedná však o vokální rework remixu D. Ramireze (originální “Yeah Yeah” mělo zcela jiné vokály). I přes komplikovanou historii však jde o verzi, kterou všichni známe. Chocolate Puma jí přidali svůj typický sound a perfektně tím updateovali track pro rok 2017!

 

Damien N-Drix & STV – Let It Ring

Tento track je postaven na jednom z nejoriginálnějších nápadu za poslední dobu. Taky vás někdy napadlo, že statické zvuky, které tvoří vaše reproduktory, když k nim dáte blízko telefon zní, jako nějaká elektronická hudba? Damien a STV rozhodně ano a rozhodli se tento nápad zrealizovat. Výsledek zní skvěle, ale spoustu neznalých posluchačů jistě zmate.

 

Green Velvet – La La Land (Prok & Fitch Sweet Sixteen Remix) 

Legendární track “La La Land” letos slaví 16. narozeniny a u této příležitosti byl představen nový remix od britského dua Prok & Fitch. Ti přinesli atmosférický tech house, kterým jsou známí. Díky němu “La La Land” bude “La La Land” opět ve světle pozornosti.

 

Cristoph Ft. Jem Cooke – Feel

Eric Prydz přichází s novým labelem “Pryda Presents” a toto je první vlaštovka. Cristoph přichází s nádherným čistě progresivním trackem se svůdným vokálem od Jem Cooke. Perfektní track do temných klubů a na afterparty.

 

Vanilla Ace – Whistle Blower

Na Spinnin’ moc tech housu nevychází, ale projektu Vanilla Ace se to podařilo už po druhé! “Whistle Blower” sampluje letitý hip hopový track “There It Go”, který v roce 2005 nazpíval Juelz Santana. Píšťalkový sample se od té doby stal legendárním a byla jen otázka času, než ho někdo předělá do novější podoby.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.