Top 5

TOP 5 první poloviny roku 2017 – Jake Haley

První polovina roku je definitivně za námi, a tak by to chtělo udělat si menší shrnutí těch nejlepších tracků. Každý den v tomto týdnu vám přineseme Top 5 nejoblíbenějších tracků několika členů OneZoo Music.

Jake Haley

Máme za sebou první polovinu roku 2017, který je v mnohých věcech revoluční a v jiných zase ne. Jako třeba v aktuálně vydávané hudbě. Přesto jsem se snažil vybrat 5 mých nejoblíbenějších tracků, které mě za poslední půl rok zaujaly. Ať už v tomto půlroce vyšly nebo ne.

Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days (Club Mix)

Dlouho jsem čekal na další Arminův track s patřičnou dávkou testosteronu. Od dob Going Wrong feat. Chris Jones a Roger Shah jsem pořád nebyl nějak spokojený. A to už je to skoro 10 let co ten track vyšel. Nicméně vyšlo Sunny Days, které mě příjemně překvapilo! Více se mi líbí ale klubová verze než pomalý, rádiový originál. Ten pro mě nemá patřičnou dávku energie.

NWYR – Voltage

Neboli W&W – Orchestra, jak si fanoušci tento track sami pojmenovali. Návrat dvojice W&W od zaprodaného a bezmyšlenkovitého prodávání zmrzliny za účelem nahánění čísel zpátky k seriózní hudbě zafungoval parádně. Jejich první track pod novou značkou NWYR zvaný Voltage mě posadil na zadek! Jak ostatně můžete slyšet v každém mém setu. Jejich snaha o navyšování dosahů tomuto tracku byla jen a jen ku prospěchu.

D.O.D – Sixes

Tenhle týpek je pro mě možná jeden z největších objevů tohoto roku. Jeho track Sixes, který vyšel na Axtonu dokazuje, že i groove house může mít koule. To je možná důvod, proč jste tohohle anglikána mohli na CZ/SK rybníčku vidět úplně všude. Opravdu. Podívejte se pro jistotu k vám na záchod jestli tam náhodou není taky.

Gryffin & Illenium – Feel Good

Severoamerický Future Bass je pro mě asi nejroztomilejší záležitost současné EDM scény. Až mě mrzí, že jsem narodil v zemi, kde vládne Techno a DnB. Track Feel Good od Gryffina a Illenium jsem slyšel právě teď úplně poprvé. Je pro mě ale spojením dvou umělců od kterých hltám naprosto vše co vytvoří. Schválně se koukněte na jejich živá vystoupení, poslechněte jejich alba. Je to prostě paráda. Zvlášť Gryffinovo vystoupení z Ultra 2016 je naprostý must see.

Jerry Ropero feat. Cozi – The Storm (Inpetto Remix)

Na závěr jedna klasika. Řekl bych, že je to tak 8 let stará klasika. Z doby, kdy projekt Inpetto měl ještě cit pro hudbu. Jerry Ropero a zpěvačka Cozi jsou jména, která jsou zodpovědná za mé nejlepší vzpomínky prvního desetiletí nového milénia. Pokud chcete přežít letní bouřky, určitě si nezapomeňte dát do playlistu tenhle track.

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.