EDMANIA

EDMANIA – On the Road To Armin

EDMANIA je za rohem! Armin van Buuren dorazí již za několik dní do Trenčína a předvede se ve tříhodinovém setu. Ale on není jediný, nad kým budeme žasnout.

Pokud nejste přímým fanouškem Armina, budiž – i tak vás musel více či méně zaujmout zbytek celého lineupu. Osobně si hodně libuji v celkovém složení jakéhokoliv eventu, jen málokdy někam jedu jen kvůli headlinerovi a v tomhle případě tomu není jinak. Naprosto rozumím fanouškům Armina, že jeho set bude bomba, ale já se opravdu více těším na ten zbytek a myslím si, že třeba nebudu jediný? Pojďme se na ty borce podívat blíže.

On The Road To Armin – 6 předskokanů

Soul Mirror, Martin Michniak

Do akce zbývá 6 dnů, dává tedy smysl se podívat na 6 DJs, kteří časově vystoupí před Arminem a utvoří tak v podstatě hudební cestu vrcholící momentem, kdy se na stage objeví Armin.

Martin vs. Soul
Timetable nám prozradil přesné časy všech vystupujících a warm-up celého eventu připadl pod ruce slovenského Soul Mirror . Tento mladík si dal tu práci a sám řekl proč je skvělé na event dorazit s předstihem – můžete si počíst ZDEDnešní doba je velmi hektická a ne příliš lidí chápe podstatu správného warm-up setu, ať už z řad DJs nebo z řad publika. Dle mého tím přicházejí o nejlepší část eventu. Warm-up je přesně ten časový úsek, který rozhoduje o tom, jak se bude zbytek noci vyvíjet a jaká akce ve finále bude, je to možná nevděčná časová pozice, ale rozhodně obrovsky důležitá. Osobně nemám ani špetku pochyb o tom, že právě Soul Mirror celou noc odstartuje tím správným “vibem”.
Úderem 19. hodiny se na stage objeví stálice slovenské trancové scény – Martin Michniak. Moc dobře známý fanoušek temnějších tónů (především ze stáje Coldharbour Recordings) naváže na rozjezdovou vlnu a během hodinového setu publikum oživí řádným progressivem, který celý areál naláká ještě blíže ke stage.

Milan Lieskovsky, PICO

Po tomto hodinovém setu převezme otěže legendární Milan Lieskovsky. Kdo by si nepamatoval nesmrtelný track Elenya, který je do dnešního dne bravůrním kouskem hudební produkce. Oznámení Milanova vystoupení na tomto eventu sebou neslo rozporuplné reakce fanoušků EDMANIA, ale my rozhodně obavu nemáme, proč? Milan totiž vystoupí ve speciální “back to the roots” setu, takže o chytlavé melodie nebude nouze!
PICO – ach ano, kdo by neznal jednoho z nejlepších warm-up DJs ve střední Evropě. Opravdu jen několik DJs umí vystřihnout takový set, jako právě slovenský Petr Štilicha aka PICO. Tentokrát mu bude patřit pozice před nástupem mezinárodních jmen na stage a bude to rozhodně něco velmi zajímavého. Progressivní tóny zajisté perfektně připraví nedočkavý dav na to co přijde dál.

Milan Pico

Rodg, Ørjan Nilsen

Dostáváme se do (pro mě) vrcholové části celé akce. Rodg je mistrný producent a naprosto skvělá volba co se týče podpoření Armina na jakémkoliv eventu, ostatně společný set Ruben de Ronde B2B Rodg z letošního ASOT festivalu je toho přímým důkazem. (Ne)Tajně doufám, že zazní i společná produkce tria RubenXRodgXØrjan zvaná Booya, která je rozhodně jedním z nejlepších tracků žánru progressivního trancu za tento rok.
Posuďte sami, kdo je dnes schopen dát celý set jen ze své produkce?

Posledním, kdo nás provede první částí noci bude energický blázen, který se na scéně pohybuje už dlouhou dobu a jeho sound se úžasně vyvíjí a zároveň zůstává svůj. Ørjan Nilsen dokáže zahrát neuvěřitelné sety, které dokážou strhnout každého na jakékoliv akci a dle stavu Ørjanova trika po jakémkoliv setu nejspíše i jeho potní žlázy. Poslední předskokan nemohl být vybrán lépe a celou cestu vedoucí k Arminovi náležitě uzavře tento norský umělec, který se svou produkcí boří hranice stylů, ale zároveň neztrácí nic ze své originality.

LAST EDMANIA INFO

Jak vlastně vypadá mapa areálu? Jaké jsou přesné časy vystupujících? Máme důležité informace? ANO, známe vše potřebné a máme vše pěkně sepsané s odkazy v tomto článku!

Z hlavního vlakového nádraží bude cestovat SHUTTLE BUS v určené časy!

Je v plánu také oficiální AFTERPARTY a to přímo v Expo Center!

TIMETABLE celé akce už byl pochopitelné také oznámen a vypadá luxusně!

Pořadatelé pochopitelně vydali i MAPU celého areálu, takže se můžete zorientovat už teď!

Veškeré další informace naleznete v DOKUMENTU přímo od pořadatelů!

▌TUESDAY 04.07.2017
▌EXPO CENTER TRENČÍN
▌Start 19:00
▌End 6:00
▌TICKETS: partymenu.eu/edmania17

ARMIN VAN BUUREN in Trenčín (SK)

NEZBÝVÁ NEŽ SE TĚŠIT A NA VIDĚNOU!

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.