Headhunterz

Headhunterz oznámil návrat k hardstylu

Je tady okamžik, na který čekalo hodně fanoušků hardstylu. Headhunterz se vrací ke svému milovanému stylu! Vítej zpět, Heady.

V současnosti můžeme na taneční scéně vídat mnoho umělců, kteří opouští svůj “domovský” subžánr taneční hudby a zkoumají jimi nepoznané dálavy experimentování. Headhunterz je toho zářným příkladem. Před rokem 2014 bylo jeho jméno synonymem pro hardstyle. Od té doby, ke zklamání většiny jeho fanouškovské základny, se jeho kroky ubíraly směrem k bigroomu a future housu.

Minulý rok ovšem překvapil mnoho svých starých fanoušků, když se ukázal na Defqon.1 Festivalu, kde odehrál set legend po boku Technoboye a The Propheta. A jeho staří fanoušci jej přivítali s otevřenou náručí. Od té doby vystoupil také jako Project One společně s Wildstylez na Qlimaxu. Včera pak svůj návrat k hardstylu definitivně završil a oficiálně potvrdil vroucím příspěvkem na svém Facebooku, ve kterém popisuje svou cestu tam a zase zpátky.

Headhunterz již za necelé dva týdny vystoupí také na festivalu Beats for Love v Ostravě. Vzhledem k tomuto oznámení jsme tak velice zvědaví, jakým směrem se bude ubírat jeho set.

Zdroj: edmtunes.com
Photo by: facebook.com/Headhunterz
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.