Elon Musk

Elon Musk založí konkurenci Spotify?

Určitě jste již někdy slyšeli o vizionáři jménem Elon Musk. Muž stojící za automobily značky Tesla a dost možná i za dřívější myšlenkou osídlení Marsu, se nyní začíná zajímat o hudební svět.

Elon Musk(ify)

Spotify, Apple Music a Amazon Music by se měli mít na pozoru. Další bilionář se zájmem v technologiích startuje svůj posun na pole hudebních streamovacích serverů. Elonu Muskovi nejsou nové směry podnikání vůbec cizí, i přesto se zdá, že toto bude jeho první zkušenost s hudebním světem.

Dle dostupných informací již víme, že Musk již začal jednat s mnoha osobami ohledně nastartování nového serveru pro streaming hudby. Cenově by se tato novinka měla také vymykat, ovšem zatím není známo, zda-li bude výhodná pro uživatele, nebo pro majitele hudebních licencí.

Bylo podáno i vyjádření k tomu, proč se Elon nechce jen spojit s již existující službou:
“Souvisí to pochopitelně s postupem Tesly na mezinárodním trhu. Věříme, že je pro vlastníky našich vozů velmi důležité aby mohli poslouchat jakoukoliv hudbu, z jakéhokoliv zdroje. Naším cílem je jednoznačně nejvyšší možná spokojenost našich zákazníků.”

Spotify nyní čítá 50 miliónů uživatelů a toto číslo pořád roste a samotné Spotify se vyvíjí. V dané pozici by bylo opravdu velmi těžké jít proti takovému gigantovi, ale jak už víme z minulosti – Elon Musk rád dokazuje světu nemožné.

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.