Steve Angello

Steve Angello jako výkonný producent dokumentu

Steve Angello už sice není součástí Swedish House Mafia, ale stále pracuje na svých uměleckých dovednostech.

A to i mimo hudební průmysl, tentokrát jako výkonný producent pro nový dokument nazvaný “The Last Free Space”. Tento dokument je o kalifornském bezdomoveckém provizorním městě nazvaném “Slab City”, o kterém jste možná už slyšeli díky YouTube kanálu “VICE”. Štáb se pak bude zaměřovat hlavně na obyvatele, kteří zde skončili kvůli tomu, že neměli práci a na ty, kteří tam bydlí dobrovolně, jen aby zanechali moderní civilizaci za sebou. Právě tenhle “mix” obyvatel Steva inspiroval k produkci celého dokumentu, který bude režírovat švédská fotografka Clara Tägtström

Slab City se nachází na místě bývalé vojenské základny, která byla dlouhá léta opuštěná. To je hned vedle lidského odpadu (ano, toho odpadu – odpadní potrubí tam není zavedené) jeden z důvodů, proč se o celém městě říká, že je tam až toxické ovzduší. I přes to se tam ale pořád stěhují lidé i dobrovolně.

Steve Angello a stříbrné plátno

Steve rozhodně není na stříbrném plátně žádný zelenáč, jen si vzpomeňte na dokumenty Swedish House Mafia. Oba dokumenty nazvané “Take One” a “Leave the World Behind”, byly celé o vzestupu, úspěchu a pak i zániku tohoto tria. Stevovo sólové album “Wild Youth” bylo pak doprovázeno několika hudeními klipy, které vlastně dokumentovaly jeho život.

Přesné datum vydání dokumentu ještě nebylo oznámeno. Zatím se ale můžete podívat na menší tralier.

Zdroj: weraveyou.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.