IKEA

Extáze “IKEA” má svou první oběť

Minulý týden bylo vydáno varování ohledně nové drogy, která se objevila na trhu. I přesto o víkendu zemřel jeden chlapec, který si IKEA drogu vzal.

“IKExtAze”

Festivalová sezóna pomalu a jistě startuje. S tím se rozhodně zvýší i procento uživatelů drog na tanečních akcích. Světem se prohnala zpráva o nové, extra silné verzi extáze, která se objevuje v podobě modrožlutých tablet s nápisem “IKEA”. Tato tabletka se už postarala o několik lidí v tom směru, že neustáli její silnější účinky a skončili v nemocnici.
Bylo vydáno varování ohledně této zajímavě vypadající droze, ale jak tomu už bývá – vždy se najde někdo, kdo prostě vyzkouší vše.

9867643

18 let, 1 IKEA tableta, 1 mrtvý

Dle deníku The Mirror požil IKEA tabletu také Kyle Pringle, 18-letý mladík z Jersey a nejspíše právě díky jejím účinkům zemřel (čeká se na oficiální výsledek toxikologie). Tato nebezpečná várka extáze pochopitelně zburcovala i policii a ta již podnikla kroky k zatčení osob zodpovědných za tuto extrémní várku extáze.

Řekli bychom, že není nutné varovat ohledně této drogy, ale přeci jenom: Tento případ se sice stal ve státech, ale není nemožné potkat tuto modrožlutou novinku i v Evropě. Buďte tedy na akcích v následujících měsících velmi opatrní s tím co berete, nebo co vám kdo háže do pití.

P.S.: Ne, tuto drogu opravdu nekoupíte v řetězcích IKEA 🙂

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.