High Caliber Festival

High Caliber Fest aneb festival na válečné lodi

Většina lidí tvrdí, že ohledně hudebních festivalů už je nic nepřekvapí a už se vlastně nedá vymyslet nic nového. High Caliber Fest je ale rozhodně přesvědčí o opaku.

Společnost “Unlocked Presents” se rozhodla, že vymění klasické prostředí uprostřed industriálního “lesa” nebo příměstské plochy za něco trochu nezvyklejšího a agresivnějšího. Jejich terčem se tak stala válečná loď “The New Jersey (BB-62)”, která byla doopravdy nasazená ve válečných operacích. The New Jersey byla nasazena od roku 1942 a aktivní byla 48 let, takže zažila i válku ve Vietnamu. V roce 1991 byla pak vyřazena ze služby a věnována “Home Port Alliance” v Camdenu (New Jersey, USA). Home Port Alliance tak funguje jako jakýsi memoriál spojený s muzeem.

To se ale na jeden den, a to 30. září 2017 změní. Line-up sice ještě nebyl zveřejněn, ale High Caliber Fest slibuje 3 stage a okolo 24 umělců. Podle informací, které už byly vypuštěny do světa by se mělo jednat převážně o bass festival, který bude od 19:00 do 3:00, takže časově docela slušná nálož. Lístky budou k dostání od $35 až po $85 za VIP.

Zdroj: HighCaliberFest.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.