Moby

Moby vydal nové apokalyptické album!

A vydání oznámil velmi neotřelým způsobem – falešnou tiskovou zprávou Bílého domu.

Moby je jedním z těch umělců, kteří se nebojí se věřejně vyjadřovat k politickým tématům. Před nějakým časem například tento hudební veterán odmítl vystoupit na inauguračním plese amerického prezidenta Donalda Trumpa. Tím to však rozhodně nekončí, v únoru tohoto roku přidal na Instagram poměrně obsáhlý příspěvek, ve kterém osvětluje údajné vazby Donalda Trumpa na Rusko. A tyto informace prý pochází z velmi důvěryhodných zdrojů, kterými jsou Mobyho přátelé pracující ve Washingtonu.

Následujíc zajeté koleje politických témat se nedávno na internetu objevila webová stránka, která vzhledem nápadně připomíná tiskovou zprávu Bílého domu. Jedná se o Mobyho satirický web, který poskytuje detailnější informace o jeho novém albu s názvem “MORE FAST SONGS ABOUT THE APOCALYPSE”. Toto album je přitom ke stažení zcela zdarma dohromady s jeho předchozím albem “These Systems Are Failing”.

Falešný brífink je napsán fiktivním mluvčím Johnem Millerem, což má ovšem daleko hlubší význam, než by se nejdřív mohlo zdát. Pro nezasvěcené – existuje mnoho důkazů, že Donald Trump počátkem 90. let minulého století mnohokrát vystupoval sám sobě jako mluvčí a často právě pod pseudonymem John Miller. Co se politické satiry týče tak Moby tímto satirickým webem uhodil hřebíček přímo na hlavičku.

Na Mobyho satirický web se můžete podívat a jeho nové album stáhnout zde.

Zdroj: dancingastronaut.com
Photo by: the-talks.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.