Diplo

Diplo na cestách? 320 letů ročně, holky, tráva, průjmy

Diplo definitivně patří k momentálně nejvytíženějším DJs celého světa. Objevili jsme s ním krátké interview o tom, jak tento nápor zvládá.

Diplo a 10 let kariéry? Až 5000 letů!

Pravdou je, že Diplo letadlem procestuje opravdu hodně. Celkově je to okolo 320 letů za rok. Na scéně je už 10 let a on osobně mluví o tom, že podnikl okolo 5000 letů aby stihl všechny shows, ať už ve své sólové kariéře nebo pod projektem Major Lazer.

Web GQ se Dipla vyptal na zajímavosti z jeho cest a my jsme vybrali to nejlepší:

Nejlepší hotel?

Nyní si rozhodně může vybírat a netají se názorem, že hotel Soho House v Chicagu je nejlepší na celé planetě. Celkově si oblíbil, když má hotel dobré fitko a bazén. Samotný pokoj poté bez koberce a se spoustou volného prostoru.

Spánek?

Diplo tvrdí, že už ani nevnímá tzv. “jetlag”, za to ovšem pracuje až na pokraj absolutního vyčerpání a až poté má problémy se spaním. “Pokud mám u sebe trávu, zahulím si, pomůže to. Nejsem ale Wiz Khalifa, abych sebou tahal kila trávy.”

Začátečnické chyby?

Nikdy to nepřehánět s balením a radši cestovat na lehko. Jedné věci se snaží vyhnout vždycky a tou věcí jsou holky. “Holky na tour jsou absolutní ztrátou času, absolutní.”

Průjem v půlce show?

Člověk si musí dát pozor na svou stravu, Diplo si rozhodně nedovolí nic riskantního. “Je to snad ta nejhorší situace. Musíte to prostě přežít, soustředit se a zvládnout to – jako voják.”

S jistotou můžeme říci, že kamkoliv se ve své kariéře podívá, tak bude připraven!

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.