Top 5

Top 5 skladeb týdne – 22/2017

Další týden je za námi, takže to chce další díl Top 5. Tenhle díl s menší housovou dávkou!

Top 5 22. týdne 2017

L’Tric – The Way You Are (Tom Staar Remix)

Tom se už pomalu připravuje na festivalovou sezónu, při které nevynechá ani festival Beats for Love, a proto musí mít dostatek nových tracků. Se svým remixem pro australana L’Tric přichází s pohodovým piánovým housíkem a opouští na chvíli progresivní a tribal vody.

 

Sonny Wharton – Vice

Sonny Wharton také na Beats for Love nebude chybět a s nejnovějším releasem překvapil hlavně labelem, jelikož vychází na samotném Size Records! Pro Sonnyho typický energický tech house zvuk, doplněný o rapový sample se díky labelu nyní může dostat i mezi posluchače, kteří byli o jeho tvorbu dosud ochuzeni.

 

Duke Dumont & Gorgon City feat. Naations – Real Life

Deep house byl ještě nedávno všude a ovládal i světová rádia, dokud nebyl smeten vlnou tropical housu. Mezi krále tohoto uživatelsky přívětivého zvuku jsou rozhodně Duke Dumont a duo Gorgon City, kteří chtěli tuto slávu obnovit společnou kolaborací. Ta svým zvukem opravdu léta 2014-15 připomíná a uvidíme, jestli se opět dostane i do rádií.

 

Kryder & Leandro Da Silva – Uh Oh

Kryderův projekt “White Label” už nám přinesl několik předělávek a bootlegů starších věcí a nyní přispěl se svou troškou do mlýna i samotný zakladatel. Společně s Leandrem Da Silvou vzali letitý hit od Lumidee a předělali ho do tech housové groovy podoby. Jednoduché, ale účinné. Navíc, jako u celé série “White Label”, k legálnímu stažení nepotřebujete ani korunu.

 

ATB – 9PM (Till I Come) (Massivedrum 2017 Bootleg)

Ačkoli ATB vydává novou hudbu pravidelně a zrovna nedávno mu vyšlo nové album, lidé si ho stejně nejvíce pamatují díky jeho prvnímu hitu 9PM. K tomu přispívají i stále vycházející nové předělávky. Tu nejnovější přinesl Massivedrum, který trancový originál předělal do pohodové housové podoby. Navíc je k dispozici ke stažení opět zcela zdarma!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.