Top 5

Top 5 skladeb týdne – 21/2017

Rok 2017 je po uplynulém týdnu plnoletý i v Americe a to je potřeba řádně oslavit. K tomu nám můžou hrát některé z Top 5 tracků, které v daném týdnu vyšly. Vyberte si z těch nejlepších!

Top 5 21. týdne 2017

Axwell /\ Ingrosso – Dawn

AxIng konečně přišli s dlouhočekávaným EP, které obsahuje čtyři tracky. Z toho nejočekávanější je rozhodně progresivní melodická pecka “Dawn”, která byla dříve známá jako “Terminal 5 ID”. Podle mnohých se jedná o zatím nejlepší skladbu, se kterou projekt přišel.

 

Lorde – Green Light (Chromeo Remix)

“Green Light” už nějakou dobu brázdí vlny světových rádií a nyní je čas i na taneční parkety. Jeden z remixů dostalo na starost disco duo Chromeo kteří tracku dodali svůj typický zvuk. Jedná se také po dlouhé době o první remix z jejich dílny.

 

Shapov feat. Rookies – More Than Love (NEW_ID Remix)

Pár měsíců po vydání Shapovova EP “Four Corners” jsme se dočkali i oficiálních remixů. Track “More Than Love” dostal na starost ostřílený NEW_ID. Ten tracku přidal krásné piáno a svůj typický letní house feeling.

 

Purple Haze – Neiloj

Sander van Doorn nedávno oprášil svůj nick Purple Haze a nyní pod ním přináší konečně i nový track. “Neiloj” přináší stoprocentně progresivní, atmosferický zvuk, přesně jako jsme od projektu očekávali.

 

Ryan Blyth & Sander Kleinenberg Ft. Parisalexa – Another Chance

Ryan Blyth má za sebou už několik hitů a nyní přichází s dalším. Tentokrát se spojil se Sanderem Kleinenbergem, aby nám přinesl zajímavou kombinaci klasického housíku a lehkých bass house prvků.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.