Balaton Sound

Ani letos nebude Maďarsko ochuzeno o Balaton Sound

Už po jedenácté v řadě se bude konat jedinečná akce na břehu jezera Balaton, čímž se řadí mezi nejpravidelnější akce v Evropě.

Velmi populární letní festival Balaton Sound se tento rok uskuteční od 5. do 9. července, a to tradičně v bezprostřední blízkosti jezera BalatonMaďarsku. Kapacita festivalu je 150.000 návštěvníků a vzhledem k loňské návštěvnosti, díky které byl festival jen kousek od totálního vyprodání, je pro náruživé fanoušky tento festival tak trochu letní povinností.

Dva kilometry pláží poseté jednotlivými stagemi poskytují ideální prostředí pro na 4 dny nekončící party. Samozřejmostí je účast předních jmen elektronické taneční hudby, jako jsou Afrojack, Axwell /\ Ingrosso, Galantis, KSHMR, Kygo, Marshmello, Tiësto, Hardwell, Armin van Buuren nebo Zedd.

Jak praví okřídlené přísloví: “Za každým úspěšným headlinerem stojí support” (což jsem si právě vymyslel), tak ani na Balaton Soundu nebudou chybět support DJs všech možných subžánrů EDM. Aby toho nebylo málo, festival dlouhodobě zahrnuje také hip-hopová nebo rapová vystoupení jmen jako např. G-Eazy, Jason Derulo a další.

Balaton Sound naplno využívá přirozené krásy celé lokace a také pohostinnosti města Zamárdi, kde se nachází nespočet barů a restaurací a disponuje dostatečnou ubytovací kapacitou.

Jediným negativem pak může být na tuzemské poměry poněkud vyšší vstupné. Pětidenní vstupné na festival vyjde návštěvníka na 210 €, čtyřdenní vstup pak stojí 185 €. Pro návštěvníky je připravena také kyvadlová doprava z hodinu jízdy vzdálené Budapešti.

Níže se můžete podívat na aftermovie z posledního ročníku Balaton Sound tohoto festivalu a zjistit tak, co vše může nabídnout.
photo by: balatonsound.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.