ADE

ADE se stěhuje do nového sídla – DeLaMar

Konference Amsterdam Dance Event (ADE) se bude letos konat 18. – 22. října a bude to tak už 22. ročník nejrušnějšího týdne v holandské metropoli.

Pro tento ročník se však po 16 letech mění hlavní základna z krásného Felix Meritis do DeLaMar Theater. Pro ty z vás, kteří si vždy povzdechli při procházce centrem Amsterdamu a nestíhačce přesunu z jednoho místa na druhé máme skvělou zprávu. DeLaMar je krásně situované hned vedle Leidseplein a De Melkweg. Zároveň DeLaMar umožní dříve separovaný event “ADE Dance & Brands” přesunout pod jednu střechu.

Od prvního ročníku této konference v roce 1996 se ADE rozrostlo do globální platformy pro mezinárodní hudební a elektronickou scénu. Víceméně týden trvající festival je perfektní místo pro nejnovější trendy, talent scouting, podepisování releasů a zároveň představení aktuálních tracků, ať už od zažitých pioneerů scény nebo právě nováčků, které tlačí labely co jen to jde.

Ročník 2017 přináší také změnu v nakupování lupenů na celý týden. Nově je možnost jako delegát vybírat si mezi denními a nočními aktivitami. Tento krok byl potřebný pro celý event, který roste rok co rok, udává hlava celého ADE – Richard Ziljma:

“Having been sold out for the last seven years, plus with more delegates coming from an ever greater number of countries, the renovation of the Felix Meritis offers us an opportunity to try a different venue. We are excited and optimistic about the new conferencing and networking possibilities that the Nieuwe DeLaMar Theater offers.”

Amsterdam Dance Event v roce 2016 byl týden neskutečně nabytého programu s 550 řečníky, 2200 účinkujícími, více než 1000 eventy konajících se v 140 prostorech během 5 dnů, které pobraly více než 375 000 návštěvníků. ADE chce mít 2017 ročník ještě větší a lepší, než ten předchozí, takže rezervuj datum v kalendáři a mrkni na info na webovkách ADE.

Tomáš Zbořil

DJ / Realista /  Upřímný kritik

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.