Top 5

Top 5 skladeb týdne – 20/2017

Rok 2017 už překročil svou druhou desítku a ta byla opět obdařena spoustou skvělé hudby mnoha stylů. Další Top 5 skladeb týdne je tady!

Top 5 20. týdne 2017

Eddie Thoneick – Heart

Dlouho očekávaný track Eddie Thoneicka konečně spatřil světlo světa a rozhodně nezklamal! “Heart” je typická progressivní věc jaké od Eddieho známe. Přináší i chytlavé vokály a perfektně navazuje například na loňsky track “All Over the World”.

 

Tom Swoon & Maximals – Helter Skelter

Nikdy jsem nečekal, že bych do top 5 někdy zařadil něco z labelu Maxximize, patřícímu Blasterjaxx, ale když už se jim něco povedlo, uznání si rozhodně zaslouží. Polák Tom Swoon se spojil s Maximals a po “Atom” přináší další předělávku. Tentokrát groovy edici vokálů z tracku “Helter Skelter” od Shapeshifters, které nazpíval legendární Steve Edwards.

 

Sebjak & Taped – To Have And To Hold

Sebjak a jeho label Biliotheque si pomalu získávají čestné místo na poli temného tech housu a nový track je posouvá ještě o level výše. Tato kolaborace s dalším švédem Taped je tak temná, že v klubech způsobí výpadky elektřiny.

 

Roisto – Switch

Finský Roisto pokračuje v ovládání nového labelu “It’s Great!”. Tentokrát s dvoutrackovým “Switch EP”. Titulní skladba je dokonalý příklad nu-disca a při poslechu budete mít nutkání si nasadit sluneční brýle a udělat mojito.

 

Feed Me – Starcrash

Feed Me se teď nějakou dobu věnoval svému alter-egu Spor, ale nyní se po pěti letech vrací na label mau5trap. Nové EP nese název “Existential Crisis” a obsahuje pět tracků napříč žánry. Jako zástupce jsem vybral krásnou záležitost “Starcrash”, která kombinuje typické Feed Me elektro v dropu a v breaku přináší skvělou progressive melodii.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.