Axwell a Ingrosso

Axwell a Ingrosso představují své první EP

Axwell Λ Ingrosso nás poslední dobou zásobovali spíše průměrnými tracky a ty, na které jsme dlouho čekali, nechávali po pokličkou. Teď už je jasné proč – většina z nich se totiž objeví na EP, které uslyšíme už ke konci měsíce!

RENEGADE OUT NOW! 🔞 Stream it or download when you pre order #MoreThanYouKnowEP today. Link in bio 👆🏼

Příspěvek sdílel uživatel @axwellingrosso,

Terminal 5 ID, “More than You Know” a mnohem více!

EP dostalo název “Renegade” a bude obsahovat celkem čtyři tracky. Prvním z nich bude “How Do You Feel Right Now”, což je tribální track, který známe jako intro ze všech setů, které jsme od dua slyšeli za posledních několik měsíců. Následuje “More Than You Know” což je track, jehož preview jsme mohli slyšet už na Coachelle v roce 2015 a plná verze byla odhalena na letošním UMF. Dále uslyšíme track s názvem ”Dawn” což je perfektní progresivní záležitost, která byla podle místa prvního zahrání známá jako “Terminal 5 ID”. Jako poslední nás čeká track s názvem “Renegade”, který je zcela nový a dal celému EP i název. Obsahuje vokály dvorního vokalisty Salema al Fakira a vyšel dnes (pátek 12. května) jako taková menší ochutnávka!

 

Rozhodně se máme na co těšit a mnoho fanoušků se shodlo na tom, že tímto si u nich Axwell Λ Ingrosso silně napravili reputaci! Pod článkem můžete slyšet krátké ukázky všech tracků.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.