Top 5

Top 5 skladeb týdne – 18/2017

Poslední týdny se s povedenými releasy roztrhl pytel a týden číslo sedmnáct ve vítězném tažení pokračoval. Podívejte se na to nejzajímavější a vyberte si svého favorita z další Top 5!

Top 5  18. týdne 2017

Tom Staar & Corey James – Bird Flu

Tom Staar nám přináši jednu kolaboraci za druhou a po dvojicích Promise Land a Rob & Jack se spojil s rosotucí hvězdou Corey Jamesem. Track vychází na Cartel Records a úplně přesně tam zapadá. Latinskoamerický sampl společně s flétnou všem dávají najevo, že léto je za rohem!

 

Promise Land & Dannic – House It (For the Love Of)

Výše jmenovaní Promise Land však taky nezaháleli a přichází se spoluprácí s Dannicem. Track obsahuje devadesátkový vokální sampl a v dropu si určitě připomenete starší záležitost “Scratchin” doplněnou o typický Dannicův sound.

 

Matt Nash – ML4U

Label Size Records je k nezastavení a opět přináší povedený release, tentokrát dvoutrackové EP od Matta Nashe. Obě záležitosti nabízejí skvělý progressive poslech a “ML4U” přidává i elektro prvky.

 

Jenia x Mr Styles – Stories (Dimitri Vangelis & Wyman Mix)

Jenia a Mr Styles už za sebou mají releasy na labelech jako je Sosumi nebo Size. Jejich nová záležitost však přichází pod značkou Buce Records v editu od jeho samotných majitelů. Tentokrát upustili od devadesátkového piána a přinesli veselý groovy track s arabskou melodií.

 

Tim Mason & Sonny Noto – Inner Love

Aktuální top 5 zakončíme čistým progressive housem. Tim Mason a Sonny Noto přicházejí s krásným melodickým trackem, který se neztratí ani v trancových setech.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.