Top 5

Top 5 skladeb týdne – 16/2017

Po dalších sedmi dnech tu máme další Top 5 tracků, které stojí za to poslechnout, stáhnout i nakoupit. Který je pro vás ten nejlepší? Opět tu máme od všeho něco.


Top 5 skladeb týdne – 16/2017

Top 5  16. týdne 2017

RavenKis – Stellar

Size Records po svém rebrandingu na začátku letošního roku vypadá, že je opět ve svých kolejích, které si pamatujeme z let 2014-15. Tehdy tam vycházela jedna pecka za druhou až do loňského útlumu. Francouzský producent RavenKis tentokrát přichází s peckou, která nezapře jeho zemi původu. Pokud máte rádi starší tvorbu Arno Costa, Ariase, nebo třeba Krise the Menace, tento track zahraje přesně na vaši notu!

 

Mr. Belt & Wezol – Good Times

Mezi všemi future house producenty, kteří někdy zní jak přes kopírák je duo Mr Belt a Wezol světlou výjimkou. Ať už se to týká jejich setů, kde se nebojí zabrousit i do techna, nebo jejich tvorby. Po “Boogie Wonderland” si ve svém nejnovějším počinu vzali do parády další legendární disko hit. Tentokrát od skupiny Chic. K ikonickému refrénu přidali instrumentálku na pomezí housu a future housu. Celá kombinace má rozhodně potenciál navázat na úspěch předchozí předělávky.

 

Moby – Why Does My Heart Feel So Bad? (TC Remix)

Už asi rok vycházejí napříč všemi možnými labely nové remixy legendárních Mobyho hitů. Nejvíce remixů určitě dostalo techno, ale byly zastoupeny i bigroom, house, trap, trance a další. Až nyní se však na řadu dostává drum and bass. Jeden z remixů má na svědomí dobře známý TC, který se této nelehké role ujal víc než dobře.


 

Promise Land – Geyser

Když se podíváme na poslední releasy na labelu Doorn, nechce se věřit, že jde o stejné vydavatelství, kde jednou vyšlo i “Tsunami”. Sander šel hodně do sebe a kromě projektu Purple Haze se vrátil do starých kolejí i na svém labelu. Tento track tam zas tak úplně nezapadá, ale rozhodně se jedná o kvalitní elektro záležitost. Už příští týden ale čekejte Sanderův techno track!

 

Flume – Wall Fuck (Gramatik & Ramzoid Remix)

Album “Skin” už je venku déle než rok, ale pořád dokáže překvapit s novými remixy. Ten nejnovější vyšel k tracku “Wall Fuck” a na svědomí ho má věhlasný hip hopový producent Gramatik a kanadský Ramzoid. Původní track předělali do zasněné, melancholické záležitosti, která není ani jednomu z účastníků cizí.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.