Snapchat

Snapchat “World Lenses” – lepší pohled na svět

Snapchat, instastories nebo messenger den – popularita těchto aplikací exponenciálně roste a kdo má čas, tak sdílí své aktivity s ostatními seč může. Jedna z aplikací to nyní posouvá na novou úroveň.

Snapchat mění realitu

Ano, dá se to tak říci. World Lenses v podstatě mění přítomnost a živou realitu. Dovoluje uživateli měnit reálný pohled na svět díky filtrům či různým grafikám. Můžeme to nazvat tzv. “augmentovanou realitou”, jejíž definice je drobet složitá na překousání – “technologie, překrývající obraz vytvořený zařízením v pohledu uživatele na skutečný svět a poskytuje tak kompozitní pohled”. Jednoduše? Nelíbí se ti to auto? Hoď přes něj grafický sample a máš to.

Instagram i Facebook se navzájem předhánějí v posouvání hranic co nejrychlejšího sdílení obsahu z běžných uživatelských aktivit, i přesto Snapchat dokázal přijít s něčím novým.
Pochopitelně vyvstává i otázka, kam až tohle může vést? Jak daleko jsme nyní od trvalé změny pohledu na svět? Možná si za chvíli každý zvolíme, jak svět vlastně chceme vidět.
Níže najdete 30 sekundový teaser na to, co s vylepšenou appkou dokážete a jak si můžete vylepšit reálný pohled na svět skrze svůj mobilní telefon.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.