Perfect

Armin končí se shows Armin Only

Armin van Buuren se nechal slyšet, jaké plány má se svojí show Armin Only a nejsou to příliš dobré zprávy.

Poslední Armin Only v květnu? Možná!

Armin je určitě jedna z nejduležitějších postav celé hudební scény, skrze všechny styly. Není tedy divu, že kdykoliv vydá nějakou zprávu o svých plánech či životě, tak je z toho velké haló. Nyní přišel s poměrně neradostnou zprávou o jeho sólo show.

Dle všeho je celý výše zmíněný koncept nejvíce náročnou částí Arminovi kariéry a to jak finančně tak i psychicky a po technické stránce. “Když vezmete 30-40 lidí na turné s takovouto show, může z toho být nejhorší finanční rozhodnutí” dodal Armin. “Proto nyní ve své kariéře uzavírám kapitolu shows Armin Only.”

Rodina, vystupování, GAIA album

Těžko se můžeme divit, že někdo na takové úrovni jako je Armin prostě nemůže stíhat všechno. Některé projekty zkrátka musí počkat nebo skončit. Rád bych se nyní víc soustředil na svou rodinu, pokračoval ve vystupování po celém světě a mojí prioritou nyní rozhodně je dokončení nového alba pod projektem Gaia.”
Většinou to bývá tak, že je “něco za něco”. V tomto případě mohou skončit shows, ale zase se dočkáme nového alba! Je dost dobře možné, že se k tomuto projektu vrátím později ve své kariéře, ale je také naprosto možné, že absolutně poslední vystoupení Armin Only proběhne v květnu 2017 v Amsterdamu.”

The Best of AO 12.5.2017 – ZDE

The Best of AO 13.5.2017 – ZDE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.