Paul Oakenfold

Paul Oakenfold a jeho vystoupení na Mount Everestu!

Ano, legenda Paul Oakenfold se chystá na výstup do základního tábora Mount Everestu, který je v nadmořské výšce 5 340m.

Rozhodně se nejedná JEN o obyčejný turistický výlet, ale o součást jeho “Generations World Tour”, na které spolupracuje s Denon DJ. Celý event by se měl streamovat na TV Extreme a Paulově facebookové stránce. Celá tahle tour je připomínkou toho, jak před třiceti lety přicestoval na “malý” ostrov jménem Ibiza a vlastně započal tu největší klubovou scénu světa. Vystoupením v “hudbou nedotčeném” Nepálu si tak připomene dobu, kdy takhle “hudbou nedotčená” byla právě Ibiza.

Paul si tímto na svůj životní seznam může zapsat další prvenství. Hned vedle DJ setu na Velké čínské zdi, Hollywood Bowlu a v legendárním Madison Square Garden (v té době čistě sportovním areálu – byla to velká událost, i když ne asi tak velká jako Velká čínská zeď).

Teď už nám nezbývá než jen čekat, jak se vše vydaří. I samotný Paul v rozhovoru řekl, že je zvědavý jak to dopadne, protože je spousta věcí, které se můžou pokazit, ztratit nebo prostě jen nepodařit. Osobně by mě zajímalo jak to převýšení bude snášet Paul, i když je hodně zcestovalý, tak při nadmořské výšce 5 340m může kdykoliv přijít tzv. AHN – výšková nemoc. O pořádných teplotách se tam také mluvit nedá. Průměrné denní teploty se totiž v tomhle období pohybují těsně pod 0°C a to během bezvětří. Při slabším větru to ve dne dělá i -15°C. Řekněme, že tohle není zrovna ideální podnebí pro podobný event.

zdroj: dancingastronaut.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.