Underground

Underground ještě undergroudověji – JAK?

Známá underground záležitost Boiler Room ve spolupráci s Google posunuli význam undergroundu ještě o něco dál. Ptáte se jak?

Virtuální Underground

Techno in Berlin” je novým experimentem s virtuální realitou, který vás doslova vtáhne do rozjetého života undergroundové klubové scény.
Během 15 minutového setu, ve kterém se objevila mimo jiné i hudba od FJAAK se dostanete na taneční parket, ale nekončí to je tam, díky VR aplikaci se totiž můžete pohybovat po skoro celém klubu, objevovat tak různá zákoutí a umělecká díla po celé ploše Boiler Roomu – aplikace také slibuje i interakce s některými věcmi v tomto “virtuálním světě”. Nezapomínejme ale i na předchozí spolupráci Googlu na něčem podobném. Ohledně festivalu Good Fest jsme vás již informovali zde.

Teď ale přichází ta největší otázka … je tohle pro klubovou (a zvlášť underground) scénu dobré nebo ne? Určitě se najdou takoví (včetně mě), kteří řeknou, že ta atmosféra, která je v klubu se prostě nedá nahradit.
Ale na druhou stranu se objeví takoví, kteří si časem řeknou, že tohle jim stačí. Uvidíme, co nám v tomhle ohledu budoucnost přinese.

Techno in Berlin” je už teď dostupné skrze aplikaci “Inception” pro Google Pixel (pro iOS se v aplikaci objevil zatím jen 360° teaser, ale i ten stojí za to) a pro uživatele “Google Daydream”
Už teď se ale můžete i bez aplikace podívat na menší ukázku a na to, jak se celá akce natáčela.


zdroj:youredm.com
Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.