D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – březen 2017

Zdravím všechny čtenáře a vyznavače kultu zlomených beatů. Venku to v posledních dnech vypadalo jako v létě, tak se pojďme spolu podívat na některé zajímavé věci, které nám na pláži zanechal jeden z posledních přílivů nové hudby druhé poloviny měsíce března tohoto roku.

High Contrast

Jako první se podíváme na EP velšského producenta Lincolna Barretta aka High Contrast, kterého snad není třeba více představovat. EP Questions vyšlo 16. 3. 2017 na labelu 3Beat a obsahuje celkem 5 tracků, z toho jeden remix a jednu předělávku tracku Rez od Underworld. Krom toho můžeme vidět i slyšet High Contrasta už 21. 4. 2017 v ostravském Trojhalí Karolina na akci Let It Roll On Tour.

 

Calibre

Druhé album hezky prozatím zůstane u jemnějších tónů, které pro nás připravila legenda a král stylu Liquid-Calibre. Album The Deep vyšlo 31. 3. 2017 na jeho vlastním self-published labelu Signature Records. Obsahuje celkem 13 tracků, z nichž některé spadají do stylu Downtempo. Ze mě nejlepší třináctinou alba je track Complain.

 

Black Sun Empire

Opravdovou lahůdkou pro milovníky tvrdších kousků je album, které připlulo na masivní tsunami z Blackout Music labelu 31. 3. 2017 přímo od zakladatelů tohoto labelu – Black Sun Empire. Toto trio se vás pokusí dostat pomocí čtrnácti tracků, kde na některých spolupracovali s producenty jako Noisia, Pythius, Audio, State Of Mind… atd. Pět let trvající pauzu od vydání jejich posledního alba nyní přerušuje album The Wrong Room. Zde si můžete přečíst rozhovor s autory alba.

 

The Clamps

Pokud jste nedávno byli ve Francii, mohli jste slyšet tvrdé detonace a ostré beaty přímo ze studia Juliena Carboua aka The Clamps, který 29. 3. 2017 odpálil na labelu Trendkill Records, jehož šéfíkem je Prolix, raketu nesoucí EP s názvem FTDS. Která jakmile dopadne na střechu vašeho oblíbeného klubu tak nenechá nikoho v celku ve frontě před klubem natož uvnitř na parketu. EP nesoucí celkem 5 těžkotonážních tracků, z nichž jeden je obohacen o vokály, o které se postarala Tasha Baxter a nechybí ani remix tracku “Strains”, o který se postaral českému publiku dobře známy Counterstrike.

 

Ostatní

Zde nabízím některé další zajímavé releasy, které buďto vypluly na povrch s velkou parádou anebo jste možná ani nezaznamenali, že existují.

Skream – You Know, Right? (1991 Bootleg)

Silent Extent – Falling Down (Int Company Remix) [Close 2 Death Recordings]

Murdock & Doctrine – Fire VIP (Rampage Anthem 2017)[Radar Records]

Dimension – Generator [Dimension]

Original Sin – While You Wait [Elevate Audio]

Madface – Hold On feat. Benji Clements [RAM Records]

 

Záverečné okénko do hlubin historie:

Mezi věci, na které by se nemělo jen tak zapomenout rozhodně patří Noisia – Subdue vydáno 28. 3. 2011 na labelu Renage Hardware.

Je třeba také připomenout To The Threshold Album Sampler obsahující česko-ruskou spolupráci z roku 2012 budějovického pekelníka Forbidden Society  s Receptorem a pokud ti dva něco udělají dohromady, tak je to vždy naprosto brutální.

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.