Bolevák

Bolevák Music Festival – pořádná akce na pláži!

V Plzeňském kraji se toho začíná dít opravdu hodně, alespoň co se týče elektronické taneční hudby. Pilsen Dance Music Festival, Summer City Fest, ale i Bolevák Music Festival pod vedením JP Entertainment jsou hlavními tahouny sezóny!

Bolevák MF

I na západě ČR se nyní dá spolehnout na kvalitní taneční akce. Po jarním PDMF (Pilsen Dance Music Festival), kde vystoupily holandské hvězdy Firebeatz bude letní sezóně po Summer City Festu vévodit i srpnový Bolevák Music Festival.
Na rozdíl od SCF je tato akce zaměřena čistě na EDM produkci a její trvání je jednodenní. V sobotu 5.8.2017 se na této plzeňské pláži objeví hvězdy české hudební scény ve spojení se skvělou atmosférou venkovního eventu a dalším programem, který nesmí u správné plážové akce chybět.
Zatím není úplně jasné na koho se můžete těšit v lineupu, ale my nepochybujeme, že to bude pořádná nálož dobře známých českých DJs. Tomu ostatně napovídá i warm-up tour!

Warm-ups – Pantheon, Babylon a i Duplex

Během první polovinu roku 2017 se Bolevák Music Festival ukáže i v klubech po celé západní ČR a to v rámci warm-up eventů.
Na zastávky této “club-tour” se můžete těšit v Plzni, Praze, Liberci, ale třeba i Karlových Varech! Lineupy jsou naprosto nabité – vystoupí Manene, DJ Brian, Chris Davies, Angry Beats a spousta dalších skvělých jmen.

17021403_1389702947717897_3656275066754873632_n

Vstupenky jsou již nyní v prodeji za pouhých 200 Kč. VIP vstupné vás vyjde na pouhých 400 Kč.
Předprodej skrz web GOOUT, více informací naleznete na události!

PŘEDPRODEJ – GOOUT

OFICIÁLNÍ UDÁLOST

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.